Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Flytning international

International flytning: gratis service til indhentning af tilbud
International flytning er en selvstændig internetplatform med udbredt information om international flytning og gratis service til indhentning af tilbud til valg af det billigste flyttefirma, der opererer internationalt. Der kan spares kraftigt på omkostningerne ved flytning til udlandet ved hurtigt og nemt at indhente uforbindende tilbud fra specielt udvalgte internationale flyttefirmaer. Oven i købet får du flyttetips af erfarne flyttefolk: således sparer du ikke blot penge.
Flere oplysninger?

Online indhentning af tilbud og en checkliste til flytningen til udlandet.
Landsdækkende selvstændig flyttesite med online indhentning af flyttetilbud og en checkliste til flytning til udlandet. Ud fra høje kvalitetskrav udvælger vi de bedste internationale flyttefirmaer. Nemt at få flere tilbud fra kvalificerede flyttefirmaer med international erfaring. Enorm tids og omkostningsbesparelse ved søgning efter et transportfirma, der helt tager sig af flyttegodset ved flytning til udlandet. Således foregår flytning internationalt til det nye bestemmelsessted i udlandet hurtigt, let og ukompliceret.
Flere oplysninger?

Tips og tricks til flytning til udlandet
Internetportalen med emnet internationale flytninger med tips og tricks om flytning til udlandet. Nemt og uforbindende tilbud fra kvalificerede flyttefirmaer fra hele Danmark. Vi forklarer, hvordan en international flytning til udlandet udføres korrekt. Brug checklisten, udbredt informationen og tips og tricks om international flytning. Du sparer mere end blot penge. Sådan finder du nemt et flyttefirma, der foretager flytninger internationalt. Gratis tilbud fra flere flyttefirmaer, der er specialiserede internationalt.
Flere oplysninger?

Andre emner:

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger