+45 89 88 42 14
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Spar op til 40% på dine flytteomkostninger
Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk med over 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser
Hvordan brugerne vurderer os på Google
4.3

Flytning

International flytning
Vores internetplatform om flytning til udlandet er en selvstændig platform med udbredt information om international flytning med gratis indhentning af tilbud til valg af det bedste flyttefirma, der opererer internationalt. Sådan bliver en international flytning let at foretage og der kan spares betydeligt på omkostningerne. Du får oven i købet flyttetips af erfarne flyttefirmaer. International flytning? Her kan spares tid og penge! Det gør ingen forskel om man flytter til Frankrig, Spanien, Sverige eller U.S.A.
Flere oplysninger?

Tips og tricks til flytning
Vi forklarer, hvordan en flytning udføres korrekt. Brug checklisten og tips og tricks om international flytning. Du sparer mere end blot penge. På denne vis finder du nemt et flyttefirma, der foretager flytninger verden over. Gratis tilbud fra flere flyttefirmaer, der er specialiserede i flytninger til fx Frankrig, Spanien, Sverige eller U.S.A.
Flere oplysninger?

Gratis service til indhentning af flyttetilbud
Der kan spares betydeligt på omkostningerne ved flytning ved hurtigt og nemt at indhente et uforpligtende tilbud fra specielt udvalgte flyttefirmaer, der opererer internationalt. Desuden modtager du flyttetips af erfarne flyttefirmaer – således sparers der mere end blot penge.
Flere oplysninger?

Andre emner:

Stress-fri flytning

I 3 hurtige og lette trin

Udfyld dine flytning oplysninger online
Giv os så mange oplysninger som muligt om din flytning. På den måde kan flyttefirmaerne sende dig de mest præcise tilbud.
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.
Sammenlign tilbud og anmeldelser, og tag dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!
,