Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Flytning

International flytning
Vores internetplatform om flytning til udlandet er en selvstændig platform med udbredt information om international flytning med gratis indhentning af tilbud til valg af det bedste flyttefirma, der opererer internationalt. Sådan bliver en international flytning let at foretage og der kan spares betydeligt på omkostningerne. Du får oven i købet flyttetips af erfarne flyttefirmaer. International flytning? Her kan spares tid og penge! Det gør ingen forskel om man flytter til Frankrig, Spanien, Sverige eller U.S.A.
Flere oplysninger?

Tips og tricks til flytning
Vi forklarer, hvordan en flytning udføres korrekt. Brug checklisten og tips og tricks om international flytning. Du sparer mere end blot penge. På denne vis finder du nemt et flyttefirma, der foretager flytninger verden over. Gratis tilbud fra flere flyttefirmaer, der er specialiserede i flytninger til fx Frankrig, Spanien, Sverige eller U.S.A.
Flere oplysninger?

Gratis service til indhentning af flyttetilbud
Der kan spares betydeligt på omkostningerne ved flytning ved hurtigt og nemt at indhente et uforpligtende tilbud fra specielt udvalgte flyttefirmaer, der opererer internationalt. Desuden modtager du flyttetips af erfarne flyttefirmaer – således sparers der mere end blot penge.
Flere oplysninger?

Andre emner:

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger