Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

International flytning

Gratis service til indhentning af tilbud
International flytning ved hjælp af et selvstændigt flyttesite med udbredt information om emnet international flytning og gratis service til indhentning af tilbud til udvælgelse af de rigtige flyttefirmaer, der opererer internationalt. Du kan nu virkelig spare omkostninger ved din flytning internationalt ved hurtigt og nemt at indhente et uforbindende tilbud fra særligt udvalgte internationale flyttefirmaer. Desuden modtager du tips til flytning af erfarne flyttefirmaer. Spar tid og penge ved din flytning til Frankrig, Spanien eller et andet land.
Flere oplysninger?

Få let tilgængeligt flere tilbud fra anerkendte flyttefirmaer
Nationalt tilgængeligt selvstændig flyttesite med online indhentning af tilbud og flyttecheckliste til flytning til udlandet. Vi stiller høje krav til kvaliteten ved udvælgelse af de bedste internationale flyttefirmaer. Nemt at få flere tilbud fra kvalificerede flyttefirmaer med international erfaring. Enorm tids og omkostningsbesparelse ved søgning af transport af flyttegods til udlandet med komplet behandling af flyttegodset. Sådan garanteres flytning internationalt hurtigt, billigt og ukompliceret til den nye bopæl i fx Frankrig.
Flere oplysninger?

Tips og tricks til brug ved en international flytning.
Internetportalen med temaet international flytning med tips og tricks til flytning til udlandet. Nemt med uforbindende tilbud fra anerkendte flyttefirmaer fra hele Danmark. Vi forklarer, hvordan den internationale flytning klares rigtigt. Brug checklisten, information og tips og tricks til en international flytning. Du sparer mere en blot penge. Det er nemt at finde flyttefirmaer, der flytter internationalt. Gratis tilbud fra flere flyttefirmaer, der er specialiserede i kørsel til Frankrig, Spanien eller andre lande. Internationalt? Flytning? : billigt og af topkvalitet.
Flere oplysninger?

Andre emner:

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger