+45 89 88 42 14
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Spar op til 40% på dine flytteomkostninger
Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk med over 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser
Hvordan brugerne vurderer os på Google
4.3

International flytning

Gratis service til indhentning af tilbud
International flytning ved hjælp af et selvstændigt flyttesite med udbredt information om emnet international flytning og gratis service til indhentning af tilbud til udvælgelse af de rigtige flyttefirmaer, der opererer internationalt. Du kan nu virkelig spare omkostninger ved din flytning internationalt ved hurtigt og nemt at indhente et uforbindende tilbud fra særligt udvalgte internationale flyttefirmaer. Desuden modtager du tips til flytning af erfarne flyttefirmaer. Spar tid og penge ved din flytning til Frankrig, Spanien eller et andet land.
Flere oplysninger?

Få let tilgængeligt flere tilbud fra anerkendte flyttefirmaer
Nationalt tilgængeligt selvstændig flyttesite med online indhentning af tilbud og flyttecheckliste til flytning til udlandet. Vi stiller høje krav til kvaliteten ved udvælgelse af de bedste internationale flyttefirmaer. Nemt at få flere tilbud fra kvalificerede flyttefirmaer med international erfaring. Enorm tids og omkostningsbesparelse ved søgning af transport af flyttegods til udlandet med komplet behandling af flyttegodset. Sådan garanteres flytning internationalt hurtigt, billigt og ukompliceret til den nye bopæl i fx Frankrig.
Flere oplysninger?

Tips og tricks til brug ved en international flytning.
Internetportalen med temaet international flytning med tips og tricks til flytning til udlandet. Nemt med uforbindende tilbud fra anerkendte flyttefirmaer fra hele Danmark. Vi forklarer, hvordan den internationale flytning klares rigtigt. Brug checklisten, information og tips og tricks til en international flytning. Du sparer mere en blot penge. Det er nemt at finde flyttefirmaer, der flytter internationalt. Gratis tilbud fra flere flyttefirmaer, der er specialiserede i kørsel til Frankrig, Spanien eller andre lande. Internationalt? Flytning? : billigt og af topkvalitet.
Flere oplysninger?

Andre emner:

Stress-fri flytning

I 3 hurtige og lette trin

Udfyld dine flytning oplysninger online
Giv os så mange oplysninger som muligt om din flytning. På den måde kan flyttefirmaerne sende dig de mest præcise tilbud.
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.
Sammenlign tilbud og anmeldelser, og tag dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!
,