Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flytteselskaber
100% gratis service, ingen forpligtelser
Vi er partnere i International Association of Movers

Fordelagtigere flytning til Tyskland

germany_removalmove_germanymove_to_germanymover_germanymoving_company_germanyremovalcost_germany

Velkommen på Flytte-udlandet.dk, Danmarks største internationale flyttesite. Over flere end 1000 folk er via vores selvstændige platform flyttet til Tyskland og de fjerneste afkroge i verden. Flytning til Tyskland har specielt vores opmærksomhed, fordi tusindvis af danskere årligt arrangerer flytning til Tyskland. Her kan du finde tips og en gratis tilbudsservice til valg af det rigtige flyttefirma til Tyskland.

3 Tips til problemløs flytning til Tyskland

Flytning af (dele af) indbo til Tyskland er indviklet. Derfor vælger 90% et autoriseret internationalt flyttefirma, specialiseret i flytninger til og fra Tyskland. Hvad skal du især være opmærksom på:

1. Vælg en erfaren specialist. Flyttefirmaerne kender destinationen og lokale agenter godt, så du ikke kommer ud for overraskelser. De er vant til at indlade en flytning til Tyskland eller losse fra Tyskland. Specialisten er desuden billigere, fordi man kan kombinere flytninger og har gode aftaler med flyttefirmaer i Tyskland. På den måde får du den bedste kvalitet for de færreste penge.

2. Vælg på forhånd, hvad du vil have med og hvor meget du selv vil gøre. Det giver de største besparelser. Drøft det flyttefirmaet og bed om råd til besparelser.

3. Indhent tilbud fra flere specialister og sammenlign. Klik her og modtag hurtigt og nemt flere tilbud på en flytning til eller fra Tyskland.

Vi har udvalgt de bedste specialiserede flyttefirmaer i Danmark for dig. Disse internationale flyttefirmaer har årelang erfaring med Tyskland. Indhent tilbud her.

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flytteselskaber baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning til Tyskland

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flytteselskaber.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. De vil derefter kontakte dig indenfor to arbejdsdage for at give dig deres vurdering.
Anmod om 5 gratis vurderinger