Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Information om os

www.flytte-udlandet.dk er en selvstændig internetplatform, der er rettet mod rådgivning af forbrugere, der vil flytte internationalt. Vigtigste målsætning er, at hjælpe forbrugeren ved at lette den internationale flytning. Til det formål tilbydes gratis hjælp til indhentning af tilbud og til at gennemgå dem, så du kan vælge det rigtige internationale flyttefirma til dit behov.

Organisationen udvælger de bedste internationale flyttefirmaer i Danmark ud fra strenge kvalitetskrav. Vigtige kriterier er bl.a.:

  • Stor erfaring i internationale flytninger
  • Specialiseret i internationale flytninger
  • Agenter over hele verden, fortrinsvis med egne kontorer
  • Anerkendt navn inden for den danske internationale flyttebranche
  • Medlemskab af den europæiske flytteorganisation FEDEMAC
  • Sund drift og pålideligt firma
  • Og naturligvis www.flytte-udlandet.dk kunders oplevelser

Internationale flyttefirmaer, der vil tilslutte sig og som opfylder ovenstående krav, kan tilmelde sig via en tilmeldelsesformular.

Flytte udlandet
Spuiboulevard 240A+B
3311 GR Dordrecht
Holland

Registreringsnummer i Handelskammeret: 59464534
BTW nummer: NL8535.02.985.B.01

Er der spørgsmål eller kommentarer, så send os en e-mail på: [email protected]. Bemærk venligst: du kan ikke anmode om tilbud via denne e-mailadresse. Det kan man kun via tilmeldingsformularen på vores forside.

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger