Få 5 gratis tilbud fra flyttefirmaer og spar op til 40%
Hvor flytter du fra og til?
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk med over 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser
Hvordan brugerne vurderer os på Google
4.4

Fordelagtigere flytning til Australien

australia_removal
move_australia
move_to_australia
mover_australia
moving_company_australia
removalcost_australia

Velkommen på Flytte-udlandet.dk, Danmarks største internationale flyttesite. Over flere end 1000 folk er via vores selvstændige platform flyttet til Australien og de fjerneste afkroge i verden. Flytning til Australien har specielt vores opmærksomhed, fordi tusindvis af danskere årligt arrangerer flytning til Australien. Her kan du finde tips og en gratis tilbudsservice til valg af det rigtige flyttefirma til Australien.

3 Tips til problemløs flytning til Australien

Flytning af (dele af) indbo til Australien er indviklet. Derfor vælger 90% et autoriseret internationalt flyttefirma, specialiseret i flytninger til og fra Australien. Hvad skal du især være opmærksom på:

1. Vælg en erfaren specialist. Flyttefirmaerne kender destinationen og lokale agenter godt, så du ikke kommer ud for overraskelser. De er vant til at indlade en flytning til Australien eller losse fra Australien. Specialisten er desuden billigere, fordi man kan kombinere flytninger og har gode aftaler med flyttefirmaer i Australien. På den måde får du den bedste kvalitet for de færreste penge.

2. Vælg på forhånd, hvad du vil have med og hvor meget du selv vil gøre. Det giver de største besparelser. Drøft det flyttefirmaet og bed om råd til besparelser.

3. Indhent tilbud fra flere specialister og sammenlign. Klik her og modtag hurtigt og nemt flere tilbud på en flytning til eller fra Australien.

Vi har udvalgt de bedste specialiserede flyttefirmaer i Danmark for dig. Disse internationale flyttefirmaer har årelang erfaring med Australien. Indhent tilbud her.

Stress-fri flytning

I 3 hurtige og lette trin

Udfyld dine flytning oplysninger online
Giv os så mange oplysninger som muligt om din flytning. På den måde kan flyttefirmaerne sende dig de mest præcise tilbud.
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.
Sammenlign tilbud og anmeldelser, og tag dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!
Henrik
Flyttede i Marts 2023

Selv om jeg ikke fik nogle prisoverslag så fik jeg godt kontakt til forskellige firmaer og er i dialog med detaljer som vil kunne afstedkomme konkrete prisoverslag