Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser
Vi er partnere i International Association of Movers

Disclaimer

Dette website www.flytte-udlandet.dk er TriGlobals ejendom.

Dette website stilles udelukkende til rådighed til privat brug. Al anden brug er kun tilladt efter indhentning af skriftlig tilladelse fra flytte-udlandet.dk
flytte-udlandet.dk forbeholder sig udtrykkeligt alle rettigheder.

flytte-udlandet.dk har oprettet dette website med stor omhu. Man har ved oprettelsen taget meget stort hensyn til indholdets rigtighed. Dog kan der ikke gives nogen garanti for, at den information, der kommer frem på din skærm, er 100% korrekt. Det er umuligt fuldstændigt at udelukke transmissionsfejl. Der kan derfor ikke afledes nogen rettigheder af websitets indhold. Tredjemands bidrag til dette website og henvisninger til eller fra tredjemand falder uden for flytte-udlandet.dk ansvar. Brug af dette site er for egen regning og risiko flytte-udlandet.dk kan hverken holdes ansvarlig for følgerne af brug af dette website eller for direkte eller indirekte skade opstået som følge af indholdet af information, der måtte være givet af tredjemand på dette website flytte-udlandet.dk.kan ikke holdes ansvarlig for websites indhold, hvis det tilbydes af tredjemand flytte-udlandet.dk tager intet ansvar for eventuelle aftaler, der er kommet i stand som følge af eller ved mellemkomst af flytte-udlandet.dk forbeholder sig retten til at ændre eller fjerne oplysninger, der er givet af tredjemand, såfremt de er i strid med loven, god skik, den offentlige orden, de aftalte vilkår og Netiquette.

Ændringer
flytte-udlandet.dk forbeholder sig ret til ændringer i denne disclaimer. Check derfor regelmæssigt denne disclaimer for at holde dig underrettet om flytte-udlandet.dk politik på dette website.

Klager
Hvis du har klager over et emne eller de fremviste billeder, kan du henvende dig til redaktionen [email protected]. Måtte du have spørgsmål eller bemærkninger hører vi dem naturligvis gerne. De kan sendes til [email protected].

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. De vil derefter kontakte dig indenfor to arbejdsdage for at give dig deres vurdering.
Anmod om 5 gratis vurderinger