+45 89 88 42 14
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Spar op til 40% på dine flytteomkostninger
Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk med over 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser
Hvordan brugerne vurderer os på Google
4.3

Sammenligning af priser

Gratis prissammenligning
Der garanteres en optimal, uforpligtende prissammenligning for flytning med vores pristilbudsservice; du garanteres en optimal prissammenligning. Det er hurtigt og nemt at indhente flere uforpligtende tilbud fra specielt udvalgte internationale flyttefirmaer. Du får oven i købet også tilbudt flyttetips fra erfarne flyttefirmaer: således kan man spare mere end blot penge ved flytning med vores prissammenligning.
Flere oplysninger?

Online indhentning af tilbud og en checkliste over flytningen til udlandet
Der er enorme tids- og omkostningsbesparelser ved søgning efter et transportfirma til flytning til udlandet. Foretag med vore tips en effektiv prissammenligning og kom hurtigt og let på plads på det nye bestemmelsessted i udlandet Således spares ikke blot penge.
Flere oplysninger?

Tips og tricks til flytning til udlandet
Vi forklarer, hvordan man laver en god prissammenligning og flytter på bedste vis. Brug checklisten og tips og tricks om international flytning. Sådan finder du nemmest de rigtige flyttefirmaer til en forestående international flytning. Gratis tilbud fra Flere flyttefirmaer, der er specialiserede internationalt. En flytning internationalt: billigere med høj kvalitet pga. selvstændig formidling.
Flere oplysninger?

Andre emner:

Stress-fri flytning

I 3 hurtige og lette trin

Udfyld dine flytning oplysninger online
Giv os så mange oplysninger som muligt om din flytning. På den måde kan flyttefirmaerne sende dig de mest præcise tilbud.
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.
Sammenlign tilbud og anmeldelser, og tag dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!
,