Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Sparetips til flytning

Uvildige eksperter giver 10 praktiske tips til store besparelser på international flytning.

1. Book flyttefirma i god tid
En flytning kan gøres billigere, hvis flyttefirmaet er orienteret i god tid og eventuelt kan kombinere flytningen med andre flytninger. Desuden har du som kunde mere tid til at forberede dig på flytningen

2. Indhent flere tilbud
Foretag et bevidst valg af internationale flyttefirmaer og sammenlign tilbuddene omhyggeligt. Tilbud kan nemt indhentes via flytte-udlandet.dk. Klik her for gratis tilbudsservice.

3. Pak selv så meget som muligt ind (og ud)
Bed flyttefirmaet om specielle flyttematerialer som fx kasser, garderobebokse, mærkater, bobleplastik etc. inden flytningen. Begynd pakningen i god tid. Det tager længere tid end man regner med (jf. praktiske tips til indpakning). Desuden vil de fleste flyttefirmaer ikke forsikre godset, hvis kunden selv indpakker skrøbelige eller meget kostbare ting. Dette gælder ikke for det øvrige flyttegods som fx beklædning og bøger. For at være sikker, er det bedst at lave en individuel aftale herom med flyttefirmaerne.

4. Vælg omhyggeligt ud, hvad der skal flyttes
Tag kun det med, der er nødvendigt. Der betales for alting. Tag dig god tid (til oprydning). Her kan foreligge besparelser for dit vedkommende.

5. Demonter selv store møbler
Store møbler (såsom skabe, senge m.v.) kan, grundet størrelsen, som regel ikke transporteres hele. Det er som regel lige ud af landevejen at demontere møblerne selv – eventuelt ved hjælp af en brugsanvisning. Mærk de løse dele med mærkater for at lette monteringen senere. Gem skruer, bolte og nøgler i en konvolut og klæb dem på indersiden af møblet.

6. Sørg for hjælp
Aftal med flyttefirmaet om du selv vil hjælpe til med flytningen. Herved spares der penge for dit vedkommende.

7. Aflever selv godset hos flyttefirmaet
Især ved flytning af få ting (altså ikke et helt flyttegods) eller en delvis flytning er det muligt selv at aflevere flyttegodset hos flyttefirmaets adresse. Man kan leje flyttevogne eller anhængere til dette.

8. Lad leverandører aflevere nyanskaffelser hos flyttefirmaet
Hvis man fx køber IKEA-møbler til det nye hus i udlandet, skal man lade IKEA aflevere dem indpakket hos flyttefirmaets adresse. Det giver dobbelt besparelse af arbejdskraft.

9. Overvej midlertidig opmagasinering hos flyttefirmaet
Det kan være interessant at sælge sit hus hurtigt. Man kan derefter roligt lade sit gods opmagasinere for kortere eller længere tid hos flyttefirmaet. Hvis det nye hus ikke er helt færdigt er dette en favorabel mulighed. Naturligvis kan man så efterfølgende afgøre, om indboet skal afleveres i det nye hus af flere omgange.

10. Tag selv godset med
Naturligvis besøges den nye bolig regelmæssigt før den overdrages. Glem ikke at tage lidt med af gangen. Det kan, især inden for Europa, være interessant at have en større bil til rådighed til dette formål.

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger