+45 89 88 42 14
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Spar op til 40% på dine flytteomkostninger
Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk med over 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser
Hvordan brugerne vurderer os på Google
4.3

Sparetips til flytning

Uvildige eksperter giver 10 praktiske tips til store besparelser på international flytning.

1. Book flyttefirma i god tid
En flytning kan gøres billigere, hvis flyttefirmaet er orienteret i god tid og eventuelt kan kombinere flytningen med andre flytninger. Desuden har du som kunde mere tid til at forberede dig på flytningen

2. Indhent flere tilbud
Foretag et bevidst valg af internationale flyttefirmaer og sammenlign tilbuddene omhyggeligt. Tilbud kan nemt indhentes via flytte-udlandet.dk. Klik her for gratis tilbudsservice.

3. Pak selv så meget som muligt ind (og ud)
Bed flyttefirmaet om specielle flyttematerialer som fx kasser, garderobebokse, mærkater, bobleplastik etc. inden flytningen. Begynd pakningen i god tid. Det tager længere tid end man regner med (jf. praktiske tips til indpakning). Desuden vil de fleste flyttefirmaer ikke forsikre godset, hvis kunden selv indpakker skrøbelige eller meget kostbare ting. Dette gælder ikke for det øvrige flyttegods som fx beklædning og bøger. For at være sikker, er det bedst at lave en individuel aftale herom med flyttefirmaerne.

4. Vælg omhyggeligt ud, hvad der skal flyttes
Tag kun det med, der er nødvendigt. Der betales for alting. Tag dig god tid (til oprydning). Her kan foreligge besparelser for dit vedkommende.

5. Demonter selv store møbler
Store møbler (såsom skabe, senge m.v.) kan, grundet størrelsen, som regel ikke transporteres hele. Det er som regel lige ud af landevejen at demontere møblerne selv – eventuelt ved hjælp af en brugsanvisning. Mærk de løse dele med mærkater for at lette monteringen senere. Gem skruer, bolte og nøgler i en konvolut og klæb dem på indersiden af møblet.

6. Sørg for hjælp
Aftal med flyttefirmaet om du selv vil hjælpe til med flytningen. Herved spares der penge for dit vedkommende.

7. Aflever selv godset hos flyttefirmaet
Især ved flytning af få ting (altså ikke et helt flyttegods) eller en delvis flytning er det muligt selv at aflevere flyttegodset hos flyttefirmaets adresse. Man kan leje flyttevogne eller anhængere til dette.

8. Lad leverandører aflevere nyanskaffelser hos flyttefirmaet
Hvis man fx køber IKEA-møbler til det nye hus i udlandet, skal man lade IKEA aflevere dem indpakket hos flyttefirmaets adresse. Det giver dobbelt besparelse af arbejdskraft.

9. Overvej midlertidig opmagasinering hos flyttefirmaet
Det kan være interessant at sælge sit hus hurtigt. Man kan derefter roligt lade sit gods opmagasinere for kortere eller længere tid hos flyttefirmaet. Hvis det nye hus ikke er helt færdigt er dette en favorabel mulighed. Naturligvis kan man så efterfølgende afgøre, om indboet skal afleveres i det nye hus af flere omgange.

10. Tag selv godset med
Naturligvis besøges den nye bolig regelmæssigt før den overdrages. Glem ikke at tage lidt med af gangen. Det kan, især inden for Europa, være interessant at have en større bil til rådighed til dette formål.

Stress-fri flytning

I 3 hurtige og lette trin

Udfyld dine flytning oplysninger online
Giv os så mange oplysninger som muligt om din flytning. På den måde kan flyttefirmaerne sende dig de mest præcise tilbud.
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.
Sammenlign tilbud og anmeldelser, og tag dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!
,