Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Praktiske indpakningstips

Vi har samlet nogle praktiske tips sammen fra erfarne fagfolk. Bemærk fordelene ved nogle enkelte vigtige tips.

Mærkning
Det er klogt at pakke ind pr. værelse og at mærke kasserne med indhold og nummeret på det værelse, de skal ind i på det nye sted. Giv hvert enkelt værelse i det nye hus et nummer. Hvis du vil, kan du lave en udførlig liste over hver enkelt kasses indhold. Det tager naturligvis længere tid, men du kan hurtigt finde det, du søger.

Elektronik
Brug – hvis det er muligt – originalindpakningen til apparater og træf de nødvendige forholdsregler vedrørende computere og cd-afspillere. Fyld kasserne op med avispapir, indpakningspapir eller tæpper. Pak ikke skarpe ting sammen med skrøbelige. Du kan endvidere selv koble vaskemaskinen fra og til, glem ikke at lade overskudsvandet løbe fra og sæt tromlen fast med transportbøjlerne for at undgå beskadigelser. Tape døren til det afrimede køleskab fast og sørg for at det kommer til at stå ret op under flytningen. Sæt fryseren på højeste indfrysning natten til flyttedagen og isoler den under flytningen med tæpper. Endnu bedre: spis fryserens indhold op!

Skrøbelige ting
Det kræver ekstra forsigtighed at pakke service ind. Din flyttemand har specialpapir til korrekt indpakning af service i kasser. Rul sølvtøj ind i silkepapir. Vikkel skrøbelige ting ind. Det kan måske gå sammen med indpakning af sengelinned. Klæb store mærker på kasserne (med FORSIGTIG, GLAS), så man lægger mærke til dem. Tungere ting (som tallerkner) skal underst i kassen. Sæt meget skrøbelige glas (fx vinglas) og flasker ret op i kassen. Hold brandbare og farlige stoffer for sig selv.

Tunge ting
Det er ikke klogt at placere mange tunge ting sammen (fx bøger) i én kasse. Brug bøgerne som underlag og læg lettere ting oveni til opfyldning. Bøger skal pakkes liggende da ryggene ellers nemt beskadiges. Gør ikke kasserne for tunge og brug mindre kasser til tunge ting. Dette letter flytningen og forringer chancen for beskadigelser.

Gangtøj og tæpper
Gangtøj kan hænges op i garderobebokse, som du får fra flyttefirmaet. Således transporteres de uden at krølle. Bøj ikke tæpper sammen men rul dem op for at undgå folder.

Gardiner og lamper
Gardiner tages ned fra stængerne og lægges i kasser. Tag lamperne ud af stikkene og stil lampeskærmene lige op i kassen. Vær forsigtig med indpakningen af disse ting.

Ure og malerier
Pendulet skal sættes fast i kassen på ure. Lad fagfolk fra flyttefirmaet pakke store ure (standure) men også spejle og malerier ind. Det sikrer dig den bedste beskyttelse under flytningen.

Potteplanter
Afhængigt af afstanden, der skal flyttes til, kan man tage potteplanter med. Små potteplanter sættes sammen i en kasse, store potteplanter tager flyttefolkene sig af.

Biler og motorcykler
Tøm benzintanken så meget som muligt og slå batterierne fra. Pas ved indladning altid så meget som muligt på skrøbelige genstande eller ting der kan lække.

Værdigenstande
Efterlad ikke nøgler i skriveborde, de kan blive væk. Sørg for at du har nøgler, penge og checks i din håndbagage. Det samme gælder naturligvis også for smykker og vigtige papirer. Andre genstande af værdi er værktøj. Hold det for sig, så du hurtigt kan starte i det nye hjem.

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger