+45 89 88 42 14
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Spar op til 40% på dine flytteomkostninger
Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk med over 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser
Hvordan brugerne vurderer os på Google
4.3

Praktiske indpakningstips

Vi har samlet nogle praktiske tips sammen fra erfarne fagfolk. Bemærk fordelene ved nogle enkelte vigtige tips.

Mærkning
Det er klogt at pakke ind pr. værelse og at mærke kasserne med indhold og nummeret på det værelse, de skal ind i på det nye sted. Giv hvert enkelt værelse i det nye hus et nummer. Hvis du vil, kan du lave en udførlig liste over hver enkelt kasses indhold. Det tager naturligvis længere tid, men du kan hurtigt finde det, du søger.

Elektronik
Brug – hvis det er muligt – originalindpakningen til apparater og træf de nødvendige forholdsregler vedrørende computere og cd-afspillere. Fyld kasserne op med avispapir, indpakningspapir eller tæpper. Pak ikke skarpe ting sammen med skrøbelige. Du kan endvidere selv koble vaskemaskinen fra og til, glem ikke at lade overskudsvandet løbe fra og sæt tromlen fast med transportbøjlerne for at undgå beskadigelser. Tape døren til det afrimede køleskab fast og sørg for at det kommer til at stå ret op under flytningen. Sæt fryseren på højeste indfrysning natten til flyttedagen og isoler den under flytningen med tæpper. Endnu bedre: spis fryserens indhold op!

Skrøbelige ting
Det kræver ekstra forsigtighed at pakke service ind. Din flyttemand har specialpapir til korrekt indpakning af service i kasser. Rul sølvtøj ind i silkepapir. Vikkel skrøbelige ting ind. Det kan måske gå sammen med indpakning af sengelinned. Klæb store mærker på kasserne (med FORSIGTIG, GLAS), så man lægger mærke til dem. Tungere ting (som tallerkner) skal underst i kassen. Sæt meget skrøbelige glas (fx vinglas) og flasker ret op i kassen. Hold brandbare og farlige stoffer for sig selv.

Tunge ting
Det er ikke klogt at placere mange tunge ting sammen (fx bøger) i én kasse. Brug bøgerne som underlag og læg lettere ting oveni til opfyldning. Bøger skal pakkes liggende da ryggene ellers nemt beskadiges. Gør ikke kasserne for tunge og brug mindre kasser til tunge ting. Dette letter flytningen og forringer chancen for beskadigelser.

Gangtøj og tæpper
Gangtøj kan hænges op i garderobebokse, som du får fra flyttefirmaet. Således transporteres de uden at krølle. Bøj ikke tæpper sammen men rul dem op for at undgå folder.

Gardiner og lamper
Gardiner tages ned fra stængerne og lægges i kasser. Tag lamperne ud af stikkene og stil lampeskærmene lige op i kassen. Vær forsigtig med indpakningen af disse ting.

Ure og malerier
Pendulet skal sættes fast i kassen på ure. Lad fagfolk fra flyttefirmaet pakke store ure (standure) men også spejle og malerier ind. Det sikrer dig den bedste beskyttelse under flytningen.

Potteplanter
Afhængigt af afstanden, der skal flyttes til, kan man tage potteplanter med. Små potteplanter sættes sammen i en kasse, store potteplanter tager flyttefolkene sig af.

Biler og motorcykler
Tøm benzintanken så meget som muligt og slå batterierne fra. Pas ved indladning altid så meget som muligt på skrøbelige genstande eller ting der kan lække.

Værdigenstande
Efterlad ikke nøgler i skriveborde, de kan blive væk. Sørg for at du har nøgler, penge og checks i din håndbagage. Det samme gælder naturligvis også for smykker og vigtige papirer. Andre genstande af værdi er værktøj. Hold det for sig, så du hurtigt kan starte i det nye hjem.

Stress-fri flytning

I 3 hurtige og lette trin

Udfyld dine flytning oplysninger online
Giv os så mange oplysninger som muligt om din flytning. På den måde kan flyttefirmaerne sende dig de mest præcise tilbud.
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.
Sammenlign tilbud og anmeldelser, og tag dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!
,