Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Flytning til et andet kontinent

Transport med skib eller fly
En flytning mellem to kontinenter kendetegnes af transport i containere af stål eller i trækister. Flyttefirmaet indlader godset i hjemlandet og det losses på bestemmelsesstedet af et udenlandsk flyttefirma. Det danske flyttefirma skal altså have pålidelige kontakter med udenlandske flyttefirmaer.

Specialister
For at kunne foretage den slags flytninger rigtigt skal det danske flyttefirma vide alt om pakning og indladning af gods til oversøisk transport. Specialiserede danske flyttefirmaer har de rigtige kontakter til containerrederier, toldvæsen og lokale flyttefirmaer i ”langtbortistan”. Det har ansat specialtrænet personale, der følger flytningen tæt. Desuden kan et specialiseret flyttefirma med regelmæssige flytninger, lave gunstigere prisaftaler gennem sine agenter.

Flytteproces
En flytning består i store træk af indpakning, indladning, transport og aflæsning, udpakning.

Indpakning
Godset skal pakkes meget professionelt fordi ladningen kan svinge under indladning og aflæsning fra fly eller skibe. Forudgående for flytningen pakkes alt løsøre i kasser og beklædning i garderobekasser. Især værdifulde ting som fx malerier eller antikviteter pakkes professionelt, sommetider i specielle trækasser. Du kan vælge selv at pakke noget, så du sparer betragteligt. Demontering af store møbler kan efter ønske foretages af flyttefirmaet.

Indladning
Flyttefirmaet vil på den aftalte dato indlade godset i flyttevognen eller en metalcontainer. Ved indladning er det af afgørende vigtighed, at godset stuves rigtigt, så der ikke opstår beskadigelser under transporten. Erfarne internationale flyttefirmaer sørger for en detaljeret inventarliste og nummererer godset.

Transport
Godset køres derefter i luftaffjedrede flyttevogne til flyttefirmaets opmagasinering. I tilfælde af midlertidig opmagasinering bliver godset sat ind i magasinet. Sommetider kombinerer flyttefirmaet en flytning med nogle andre for at begrænse omkostningerne nede.

Aflæsning
Aflæsning af interkontinentale flytninger foretages af flyttefirmaet i ankomstlandet. Dette flyttefirma er udvalgt og orienteret om dit flyttegods af dit danske flyttefirma. Flyttefirmaet henter din container i havnen eller ved flyet og sørger for, at den bliver afleveret. Godset checkes efter hvad der står på inventarlisten.

Udpakning
Ved aflæsning sættes kasserne og møblerne i de rigtige rum. Ejeren pakker for det meste selv ud og sætter på plads. Montering af demonterede møbler kan foretages af flyttefolkene.

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger