Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Tilbud om hjælp til gennemgang af tilbud

Vi hjælper med at gennemgå tilbudet og kontrollerer, at det dækker alt. Enhver flytning er forskellig og således kan den måde, der flyttes på også være forskellig fra flyttefirma til flyttefirma. Vær opmærksom herpå når du sammenligner flyttefirmaernes tilbud.

Et tilbud fra et internationalt flyttefirma er især baseret på godsets størrelse, udtrykt i kubikmeter og transportafstand. Det er også vigtigt, om der er mange specielle ting (der skal pakkes ind), om destinationen er let at komme til, om det skal gå stærkt og om der er tale om opmagasinering.

Tilbudet er opbygget af et antal elementer, se godt efter hvilke omkostninger er med i prisen. Ofte er følgende omkostninger med i prisen: indpakningsmateriale, flyttefirmaets sikring af godset, en inventarliste, transportdokumenter, indladning af godset på én adresse, transport af indboet til destinationen (sommetider via opmagasinering) aflevering af godset på bestemmelsesstedet og placering i boligen.

Ekstra handlinger kan bestå af: indpakning af glas, demontering og montering af skabe/senge og/eller skriveborde, udpakning af indbo, aflevering på flere forskellige adresser, midlertidig opmagasinering, forsikringer, etc. Vær opmærksom på om de angivne priser er inklusive eller eksklusive MOMS.

Hjælp til gennemgang af tilbud
Der er stor forskel på et til bud om flytning inden for Europa eller interkontinentalt. Derfor behandler vi disse særskilt.

Tilbud om hjælp til gennemgang Interkontinentalt | Tilbud om hjælp til gennemgang i Europa | Indhentning af tilbud

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger