Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Flytte information

I et tilbud om flytning i Europa indgår ofte flere dele, som fx indpakning, demontering, indladning, transport, opmagasinering, aflæsning og forsikring. Disse dele behandles nedenstående:

Indpakning og demontering
Indpakning og demontering er arbejdsintensivt og derfor dyrt arbejde. Det tilrådes at lade sagkyndige flyttefolk pakke kostbare og skrøbelige ting ind. Det samme gælder også for demontering af store møbler. Hermed mindskes risikoen for skade betydeligt. Naturligvis sparer man på flytteomkostningerne ved selv at gøre det
(jf. flyttetips). Omkostningerne for indpakning og demontering er baseret på antal arbejdstimer.

Indladning
Indladning af flyttegodset i flyttevognen eller container er også arbejdsintensivt. I særlige tilfælde skal man bruge en flyttelift. Dette nævnes særskilt. Omkostningerne ved indladning bestemmes på basis af antal timer og er derfor afhængige af boligens adgangsforhold, antal etager, særlige omstændigheder og antal kubikmeter.

Transport
Transport til flyttefirmaets opmagasineringssted foregår med en flyttevogn. Det er klart at man betaler mere jo større afstand eller for flere forskellige indladnings- eller aflæsningssteder. Således er Sydspanien betydeligt dyrere end Nordfrankrig. Ved at kombinere flytninger kan et specialiseret europæisk flyttefirma ofte tilbyde gunstige tariffer. Ved flytning i Europa er det især antal kubikmeter, afstand og kombinationsmulighederne med andre flytninger, der tæller.

Opmagasinering
Det er muligt at gøre brug af midlertidig opmagasinering af flyttegods hos et internationalt flyttefirma. Det kan spare megen ulejlighed og mange penge (jf. opmagasinering). For opmagasinering betales opmagasineringsomkostninger, forsikringsudgifter og behandlingsomkostninger (omkostninger forbundet med indlagring af godset). Opmagasineringsomkostningerne er baseret på godsets størrelse og længden af opmagasineringsperioden. Behandlingen er baseret på antal kubikmeter. Forsikringspræmien bestemmes af den værdi, der opgives.

Aflæsning
Aflæsning af flytninger inden for Europa finder ofte sted med chaufførens og lokale flyttefolks hjælp. Man kan spare på disse omkostninger ved selv at hjælpe til. Ved aflæsning spiller bestemmelsesstedet tilgængelighed en vigtig rolle. Tænk herved på en indkørsel, smalle gader etc. Leje af flyttelift beregnes særskilt.

Tilbud om hjælp til gennemgang af tilbud

Et tilbud til en interkontinental flytning er som regel sammensat af flere dele fx indpakning, demontering, indladning, transport, opmagasinering, aflæsning og forsikring. Disse dele gennemgås nedenstående.

Indpakning og demontering
Indpakning og demontering er arbejdsintensive og derfor dyre ydelser. Trods prisen undgår man ulejlighed, tid og mulige beskadigelser. Det tilrådes at lade flyttefolkene pakke kostbare og skrøbelige ting ind. Især ved en flytning interkontinentalt, hvor transport i en container er udsat for større bevægelser end med en flyttevogn. Det samme kan også gøre sig gældende for demontering af større møbler. Herved begrænses risiko for beskadigelser betydeligt. Naturligvis spares der på flytteomkostningerne ved selv at gøre det (jf. flyttetips). Prisen for indpakning og demontering er baseret på antallet af arbejdstimer.

Indladning
Indladning af en flytning i flyttevogn eller container er ligeledes arbejdsintensiv. I særlige tilfælde skal man bruge en flyttelift. Dette vil blive anført særskilt. Prisen for indladning fastsættes på grundlag af antal timer og er derfor afhængig af boligens tilgængelighed, antal etager, særlige omstændigheder og antal kubikmeter.

Transport
Transport til flyttefirmaets magasin sker med en flyttevogn. Der kan godset omlades i en container eller en anden (international) flyttevogn. Ofte tages flere flytninger med i en sådan flyttevogn. Sommetider op til fem eller seks flytninger til flere destinationer. Erfarne internationale flyttefirmaer sørger for detaljerede inventarlister og for at godset mærkes med numre. Således finder der en tydelig adskillelse sted. Det er klart, at det koster mere jo større afstanden er eller til flere forskellige indladnings/aflæsningssteder. Indladning i en container til oversøisk- eller lufttransport finder som regel sted i magasinet. Fremstilling af en kasse (efter mål) beregnes som regel særskilt. Prisen for en interkontinental transport bestemmes i væsentlig grad af containertransporten. Priserne varierer fra rederi til rederi og efter sejlplan (bed om denne!). Lufttransport er den dyreste måde. Ved at kombinere flytninger kan et specialiseret internationalt flyttefirma muligvis oftere give en gunstig pris. Ved en interkontinental flytning tæller især antal kubikmeter, afstand og kombinationsmulighederne med andre flytninger. Rederiernes tariffer er i dollars og derfor er vekselkursen også afgørende.

Opmagasinering
Det er muligt at gøre brug af midlertidig opmagasinering af flyttegods hos et internationalt flyttefirma. Herved kan man spare megen ulejlighed og penge (jf. tips til opmagasinering). Man betaler opmagasineringsgebyr, omkostninger ved behandling (indlagring af godset) og eventuelt forsikringspræmie. Opmagasineringsgebyret fastsættes godsets størrelse og varighed af opmagasineringen. Behandling baseres på antal kubikmeter. Forsikringspræmien fastsættes efter den værdi, der anføres.

Aflæsning
Aflæsning af flyttegods foretages ofte af lokalt flyttefirma i destinationslandet. Det internationale flyttefirma bruger sit netværk af agenter, hvorved sikres at det er et udsøgt kvalitetsfirma. Ved aflæsning har afstanden fra havn eller flyveplads til den endelige adresse også indflydelse på flytteomkostningerne. Også gælder her tilgængelighed til boligen (indkørsel, smalle gader, elevator?). Omkostningerne er desuden afhængige af lønniveau i destinationslandet.

Indhentning af tilbud

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger