Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

FAQ

Kan jeg få en bil med flyttegodset?
Ja, man kan også flytte en bil med. Man overvejer i disse tilfælde om det ikke ville være klogere (billigere) selv at køre bilen.

Er det muligt at lade levende dyr indgå i flyttegodset?
De fleste flyttefirmaer vil ikke selv forestå flytning af levende dyr. De lader som regel specialiserede firmaer inden for dette felt tage sig af det.

Kan jeg lade nyanskaffelser aflevere hos mit flyttefirma til medtagning?
Det kan være klogt at foretage sine indkøb i Danmark og lade dem flytte med til det nye bestemmelsessted. Husk på at lave en aftale med flyttefirmaet om, at den forhandler, hvor varerne er købt, afleverer dem hos flyttefirmaet. Således undgås unødvendige udgifter.

Hvornår skal jeg begynde med at indhente tilbud?
Det anbefales at begynde mindst 4 måneder inden flytningen, så du kan foretage et velovervejet valg og have rigelig tid til at beslutte, hvilke ting der skal med. Tænk også på at en aftale i god tid med et flyttefirma også kan resultere i en attraktiv pris, fordi flyttefirmaet så kan planlægge så gunstigt som muligt og/eller kombinere med andre flytninger til bestemmelsesstedet.

Er det muligt selv at læsse en container til en oversøisk flytning?
Et renommeret flyttefirma vil ikke nemt foretage en flytning der er læsset i en container af kunden selv. Chancen for beskadigelser er så store, at forsikringsrisikoen vil være for stor. Hvis du vil løbe denne risiko, råder vi dig til at kontakte et containertransportfirma for at høre, om de kan hjælpe dig. Især læsning og aflæsning af flyttegods, der skal sendes oversøisk i en container, er af afgørende betydning i hele flytteprocessen. Containeren er udsat for voldsomme bevægelser (bl.a. ved indladning med kraner i skibet og under transporten og ved aflæsning) hvorfor det er absolut nødvendigt at pakke og læsse rigtigt. Internationalt anerkendte flyttefirmaer har fremstillet specialindpakning og trænet personale til dette.

Transporterer I selv eller kender I firmaer der ordner flytninger?
flytte-udlandet.dk er ikke et flyttefirma men rådgiver og formidler. Vi kan sende en anmodning videre til specielt udvalgte internationale flyttefirmaer. Disse firmaer kan så tage kontakt til dig angående flytning.

Er dette site kun til internationale flyttefirmaer eller også til private?
Dette site er til alle, der skal flytte internationalt. Hvis din flytning allerede er under forberedelse, kan du gøre brug af service til indhentning af tilbud og til at få nogle gode tips på sitet.

Er gods, man selv har pakket ind, forsikret?
I de tilfælde, hvor man selv har pakket skrøbelige eller meget værdifulde ting ind, vil flyttefirmaet ikke forsikre disse. Det øvrige indbo som fx beklædning, bøger osv. vil ikke være noget problem. For at være sikker er det bedst, at du taler med det enkelte flyttefirma herom.

Kan jeg også indhente et globalt tilbud via e-mailadressen på websitet?
Nej, det er kun muligt at få et prisoverslag eller indhente tilbud med formularen til indhentning af tilbud. På denne måde modtager du al information direkte fra et specialiseret flyttefirma.

Har du spørgsmål som ikke står her, send os en e-mail ved at klikke her.

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger