Få 5 gratis tilbud fra flyttefirmaer og spar op til 40%
Hvor flytter du fra og til?
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk med over 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser
Hvordan brugerne vurderer os på Google
4.4

Flytning inden for Europa

Transport med flyttevogn
En flytning inden for Europa kendetegner sig ved transport af indbo med en flyttevogn. Indbo bliver pakket ind og ofte ladet i den samme flyttevogn, der også læsser af på bestemmelsesstedet. Til Storbritannien bruges færgefart eller tunnel. Det er muligt, at der ved transport eller aflæsning af flyttegods gøres brug af udenlandske flyttefirmaer.

Specialisten
For at kunne udføre den slags flytninger skal det danske flyttefirma vide alt om de lokale omstændigheder i fx Frankrig. Det danske specialflyttefirma kendetegner sig ved regelmæssige flyttetransporter til ofte vanskeligt tilgængelige bestemmelser og med en egen agent på stedet. Desuden kan specialfirmaet på grund af regelmæssig transport tilbyde billige kombineringstariffer.

Flytteproces
En flytning består i reglen af indpakning, indladning, transport og aflæsning samt udpakning.

Indpakning
Inden flytningen pakkes husgeråd i kasser og beklædning i garderobebokse. Desuden kan man pakke kostbare ting så som malerier eller antikviteter professionelt ind. Du kan vælge selv at pakke alt, så sparers der betydeligt. For det meste pakkes kostbare og/eller skøre genstande ind af professionelle flyttefolk. Efter ønske kan demontering af store møbler også foretages af flyttefirmaet.

Indladning
Flyttefirmaet vil indlade godset i flyttevognen på den aftalte dag. Ved indladning er det af afgørende betydning at godset stuves rigtigt i vognen, så der ikke kan opstå skader under transporten.

Transport
Godset køres derefter i luftaffjedrede vogne til flyttefirmaets opbevaringssted. I tilfælde af midlertidig opmagasinering bliver godset sat ind i magasinet. Som regel kombinerer flyttefirmaet din flytning med enkelte andre for at holde omkostningerne nede. Sommetider kører fem – seks flytninger med Flere bestemmelsessteder i retning af udlandet. Erfarne internationale flyttefirmaer sørger for detaljerede inventarlister og mærker godset med numre. Der er således foretaget en tydelig adskillelse.

Aflæsning
Aflæsning af en europæisk flytning finder som regel sted med chaufførens og fremmede flyttefolks hjælp. Især ved flytninger inden for Europa spiller bestemmelsesstedets tilgængelighed en vigtig rolle. Tænk her på bakket terræn, indkørsler, smalle gader o.l.

Udpakning
Ved aflæsning bliver husgeråd og møbler placeret i de rigtige rum. Udpakning foretages som regel af ejeren, der selv sætter alt på plads. Flyttefolkene kan foretage montering af demonterede møbler.

Stress-fri flytning

I 3 hurtige og lette trin

Udfyld dine flytning oplysninger online
Giv os så mange oplysninger som muligt om din flytning. På den måde kan flyttefirmaerne sende dig de mest præcise tilbud.
Modtag op til 5 tilbud med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.
Sammenlign tilbud og anmeldelser, og tag dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!
Henrik
Flyttede i Marts 2023

Selv om jeg ikke fik nogle prisoverslag så fik jeg godt kontakt til forskellige firmaer og er i dialog med detaljer som vil kunne afstedkomme konkrete prisoverslag