Vi har hjulpet folk
med at flytte siden 2004
Flytte-udlandet.dk er en del af Sirelo

Spar op til 40% på dine flytteomkostninger

Modtag op til 5 gratis vurderinger fra flyttefirmaer

Gratis og ingen forpligtelser
Vores service hjælper over 200 personer med at flytte på daglig basis
Et netværk af mere end 500 flyttefirmaer
100% gratis service, ingen forpligtelser

Flytning inden for Europa

Transport med flyttevogn
En flytning inden for Europa kendetegner sig ved transport af indbo med en flyttevogn. Indbo bliver pakket ind og ofte ladet i den samme flyttevogn, der også læsser af på bestemmelsesstedet. Til Storbritannien bruges færgefart eller tunnel. Det er muligt, at der ved transport eller aflæsning af flyttegods gøres brug af udenlandske flyttefirmaer.

Specialisten
For at kunne udføre den slags flytninger skal det danske flyttefirma vide alt om de lokale omstændigheder i fx Frankrig. Det danske specialflyttefirma kendetegner sig ved regelmæssige flyttetransporter til ofte vanskeligt tilgængelige bestemmelser og med en egen agent på stedet. Desuden kan specialfirmaet på grund af regelmæssig transport tilbyde billige kombineringstariffer.

Flytteproces
En flytning består i reglen af indpakning, indladning, transport og aflæsning samt udpakning.

Indpakning
Inden flytningen pakkes husgeråd i kasser og beklædning i garderobebokse. Desuden kan man pakke kostbare ting så som malerier eller antikviteter professionelt ind. Du kan vælge selv at pakke alt, så sparers der betydeligt. For det meste pakkes kostbare og/eller skøre genstande ind af professionelle flyttefolk. Efter ønske kan demontering af store møbler også foretages af flyttefirmaet.

Indladning
Flyttefirmaet vil indlade godset i flyttevognen på den aftalte dag. Ved indladning er det af afgørende betydning at godset stuves rigtigt i vognen, så der ikke kan opstå skader under transporten.

Transport
Godset køres derefter i luftaffjedrede vogne til flyttefirmaets opbevaringssted. I tilfælde af midlertidig opmagasinering bliver godset sat ind i magasinet. Som regel kombinerer flyttefirmaet din flytning med enkelte andre for at holde omkostningerne nede. Sommetider kører fem – seks flytninger med Flere bestemmelsessteder i retning af udlandet. Erfarne internationale flyttefirmaer sørger for detaljerede inventarlister og mærker godset med numre. Der er således foretaget en tydelig adskillelse.

Aflæsning
Aflæsning af en europæisk flytning finder som regel sted med chaufførens og fremmede flyttefolks hjælp. Især ved flytninger inden for Europa spiller bestemmelsesstedets tilgængelighed en vigtig rolle. Tænk her på bakket terræn, indkørsler, smalle gader o.l.

Udpakning
Ved aflæsning bliver husgeråd og møbler placeret i de rigtige rum. Udpakning foretages som regel af ejeren, der selv sætter alt på plads. Flyttefolkene kan foretage montering af demonterede møbler.

Hvorfor Flytte-udlandet.dk

Spar

Spar op til 40%

Gratis

100% gratis service og ingen forpligtelser

Hurtig/nemt

Spar tid, det tager kun 1 minut

Anmeldelser

Sammenlign flyttefirmaer baseret på deres pris og anmeldelser

Stress-fri flytning

i 3 hurtige/enkle trin
Indtast dine flyttedetaljer online
Giv os så megen information vedrørende din flytning som muligt. På denne måde kan flyttemændene sende dig den mest korrekte vurdering.Modtag op til 5 vurderinger med anmeldelser
Efter udfyldelse af formularen vil du modtage op til 5 gratis, uforpligtende vurderinger enten over telefon eller via E-mail.Sammenlign vurderinger og anmeldelser og træf dit valg
Sammenlign alle priser, når du har modtaget vurderingerne, og vælg, hvad der passer dig bedst. På denne måde kan du spare op til 40%!

Anmod om 5 gratis vurderinger

Ofte stillede spørgsmål

+
Hvad koster en flytning?
På grund af de unikke omstændigheder ved hver flytning er prisanslag sjældent korrekte. Derfor har vi skabt en hurtig og nem måde, hvor du kan modtage vurderinger, der er tilpasset netop din flytning. Udfyld blot formularen ovenfor og du vil derefter modtage gratis vurderinger fra op til 5 flyttefirmaer.
+
Hvordan modtager jeg en vurdering?
Ved at udfylde vurderingsformularen matcher vi dig med op til 5 flyttefirmaer fra vores database. Flyttemændene vil modtage din vurderingsanmodning og vil give dig en vurdering.
+
Jeg skal flytte. Hvad gør jeg?
Alt afhængigt af størrelsen på din flytning er det første skridt ofte at vælge det rette flyttefirma. Vi råder dig til altid at sammenligne flyttefirmaer, siden de alle har forskellige afgifter. Ved at udfylde vores vurderingsformular kan du modtage gratis vurderinger fra op til 5 forskellige flyttefirmaer. Dette vil gøre det muligt for dig at sammenligne dem via priser og anmeldelser.
+
Hvordan finder jeg et flyttefirma?
Ved ganske enkelt at udfylde vores formular kan du modtage kontaktinformationerne på op til 5 flyttefirmaer, som kan klare din flytning. Flyttefirmaerne vil begynde at henvende sig til dig inden for en arbejdsdag.
Anmod om 5 gratis vurderinger